

## 2024 Thailand National Figure Skating Championships

## IWIS InternationI Training Center 3rd - 6th April, 2024

Practice Schedule

Wednesday, 3rd April 2024						
Start	Finish	Level	Event	Skaters	Duration	
9:00	9:30	Level 4 Women WG.1, Level 4 Men	FS	7	30min	
9:30	10:00	Level 4 Women WG.2	FS	7	30min	
10:00	10:25	Level 3 Women Group 1	FS	7	25min	
10:25	10:50	Level 3 Women Group 2	FS	8	25min	
10:50	11:15	Level 3 Women Group 3	FS	6	25min	
11:15	11:30	Ice Resurface			15min	
11:30	11:55	Level 2 Women	FS	7	25min	
11:55	12:20	Level 1 Women Group 1	FS	10	25min	
12:20	12:45	Level 1 Women Group 2	FS	10	25min	
12:45	13:15	Level 5 Men, Level 5 Women Subgroup 1, 2	FS	9	30min	
13:15	13:30	Ice Resurface			15min	
13:30	14:00	Level 6 Women Subgroup 1	FS	8	30min	
14:00	14:30	Level 6 Women Subgroup 2	FS	3	30min	
		Level 7 Men	SP/FS	1		
14:30	15:00	Level 7 Women Subgroup 1 WG.1	SP/FS	7	30min	
15:00	15:30	Level 7 Women Subgroup 1 WG.2	SP/FS	7	30min	
15:30	15:45	Ice Resurface			15min	
15:30		Starting Order Draws				
15:45	16:15	Level 7 Women Subgroup 2 WG.1	SP/FS	5	30min	
16:15	16:45	Level 7 Women Subgroup 2 WG.2	SP/FS	5	30min	
16:45	17:15	Level 8 Women WG.1	SP/FS	6	30min	
17:15	18:05	Level 8 Women WG.2	SP/FS	6	30min	
18:05	18:35	Level 8 Women WG.3, Level 8 Men, Level 9 Women	SP/FS	6	30min	

Note: Schedule is subject to change due to the final entries

Starting order draws will be held on Wednesday 3rd, 15:30 hrs. at the rink

Warm-up	Level 1-4	4min
	Level 5	4min

Level 6

Level 7 SP/FS 4min/5min

5min

		Thursday, 4th April 2024			
Start	Finish	Level	Event	Skaters	Duration
7:00	7:30	Level 5 Men, Level 5 Women Subgroup 1, 2	FS	9	30min
7:30	8:00	Level 6 Women Subgroup 1	FS	8	30min
8:00	8:30	Level 6 Women Subgroup 2	FS	3	30min
		Level 7 Men	SP/FS	1	
8:30	8:45	Ice Resurface			15min
8:45	9:15	Level 7 Women Subgroup 1 WG.1	SP/FS	7	30min
9:15	9:45	Level 7 Women Subgroup 1 WG.2	SP/FS	7	30min
9:45	10:15	Level 7 Women Subgroup 2 WG.1	SP/FS	5	30min
10:15	10:45	Level 7 Women Subgroup 2 WG.2	SP/FS	5	30min
10:45	11:00	Ice Resurface			15min
11:00	11:30	Level 8 Women WG.1	SP/FS	6	30min
11:30	12:00	Level 8 Women WG.2	SP/FS	6	30min
12:00	12:30	Level 8 Women WG.3, Level 8 Men, Level 9 Women	SP/FS	6	30min
12:30	12:45	Ice Resurface			15min
12:45	13:10	Level 1 Women Group 1	FS	10	25min
13:10	13:35	Level 1 Women Group 2	FS	10	25min
13:35	14:00	Level 2 Women	FS	7	25min
14:00	14:25	Level 3 Women Group 1	FS	7	25min
14:25	14:40	Ice Resurface			15min
14:40	15:05	Level 3 Women Group 2	FS	8	25min
15:05	15:30	Level 3 Women Group 3	FS	6	25min
15:30	16:00	Level 4 Women WG.1, Level 4 Men	FS	7	30min
16:00	16:30	Level 4 Women WG.2	FS	7	30min
16:30	16:45	Ice Resurface			15min
Competit	ion			17:00	
17:00		Level 1 Women Group 1	FS	10	
		Level 1 Women Group 2	FS	10	•
		Level 2 Women	FS	7	
		Level 3 Women Group 1	FS	7	•
19:25	19:40	Ice Resurface			15min
		Level 3 Women Group 2	FS	8	
		Level 3 Women Group 3	FS	6	

Start	Finish	Level	Event	Skaters	Duration
7:00	7:30	Level 7 Women Subgroup 1 WG.1	SP	7	30min
7:30	8:00	Level 7 Women Subgroup 1 WG.2	SP	7	30min
8:00	8:30	Level 7 Women Subgroup 2 WG.1	SP	5	30min
8:30	9:00	Level 7 Women Subgroup 2 WG.2	SP	5	30min
9:00	9:15	Ice Resurface			15min
9:15	9:45	Level 6 Women Subgroup 2	FS	3	30min
		Level 7 Men	SP	1	
9:45	10:15	Level 6 Women Subgroup 1	FS	8	30min
10:15	10:45	Level 5 Men, Level 5 Women Subgroup 1, 2	FS	9	30min
10:45	11:00	Ice Resurface			15min
11:00	11:30	Level 8 Women WG.1	SP	6	30min
11:30	12:00	Level 8 Women WG.2	SP	6	30min
12:00	12:30	Level 8 Women WG.3, Level 8 Men, Level 9 Wome	SP	6	30min
12:30	12:45	Ice Resurface			15min
ompetit	ion			13:00	
13:00		Level 7 Women Subgroup 1	SP	14	
		Level 7 Women Subgroup 2	SP	10	
15:12	15:27	Ice Resurface			15min
		Level 6 Women Subgroup 2	FS	3	
		Level 7 Men	SP	1	
		Level 6 Women Subgroup 1	FS	8	
		Level 5 Women Subgroup 1	FS	3	
		Level 5 Women Subgroup 2	FS	5	
		Level 5 Men	FS	1	
17:30	17:45	Ice Resurface			15min
		Level 8 Men	SP	3	
		Level 9 Women	SP	1	
	20:00	Level 8 Women	SP	14	

		Saturday, 6th April 2024				
Start	Finish	Level	Event	Skaters	Duration	
7:30	8:00	Level 7 Men	FS	1	30min	
		Level 7 Women Subgroup 2 WG.1	FS	5		
8:00	8:30	Level 7 Women Subgroup 2 WG.2	FS	5	30min	
8:30	8:45	Ice Resurface			15min	
8:45	9:15	Level 7 Women Subgroup 1 WG.1	SP	7	30min	
9:15	9:45	Level 7 Women Subgroup 1 WG.2	SP	7	30min	
9:45	10:00	Ice Resurface			15min	
10:00	10:30	Level 8 Women WG.3, Level 8 Men, Level 9 Women	FS	6	30min	
10:30	11:00	Level 8 Women WG.2	FS	6	30min	
11:00	11:30	Level 8 Women WG.1	FS	6	30min	
11:30	11:45	Ice Resurface			15min	
Competit	ion			12:00		
12:00		Level 7 Women Subgroup 2	FS	10		
		Level 7 Men	FS	1		
		Level 7 Women Subgroup 1	FS	14		
14:35	14:50	Ice Resurface			15min	
		Level 8 Men	FS	3		
		Level 9 Women	FS	1		
	17:30	Level 8 Women	FS	14		
End of Co	End of Competition					
Awarding	Awarding Ceremony					

Version 5.0 (Apr1)